Przepisy

Warto wiedzieć

Receptury dla szkolnych stołówek

warto_wiedziec_2_3_mini

Zdrowo i smacznie

Czy można urozmaicić jadłospis, mając na uwadze nie tylko dobro dzieci, ale również ograniczenia prawne i finansowe? Jak gotować zdrowo i jednocześnie smacznie? I w końcu, jak zachęcić dzieci do jedzenia nielubianych dotąd składników?

Odpowiedzi na te i wiele podobnych pytań udzielamy w naszych przepisach kulinarnych. Receptury Fundacji szkoła na widelcu mają na celu przede wszystkim pomóc pracownikom szkolnych i przedszkolnych stołówek w przygotowaniu pełnowartościowych, smacznych posiłków. Podpowiadają również jak urozmaicić jadłospisy wprowadzając do nich zupełnie nowe pomysły na przygotowanie popularnych składników.

POBIERZ

Przepisy

newsletter grzegorz lapanowski

Newsletter

Szkoła na widelcu

Zapisz się do naszego newslettera. Bądź na bieżąco i otrzymuj powiadomienia o naszych projektach, szkoleniach i najnowszych przepisach.

Z dniem 25 maja 2018 r. rozpoczyna obowiązywanie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (określane popularnie jako "RODO"). RODO obowiązywać będzie w identycznym zakresie we wszystkich krajach Unii Europejskiej, a więc także w Polsce. W celu poprawienia jakości usług korzystamy z plików cookies. Możesz w każdej chwili zmienić ustawienia prywatności w przeglądarce. Zachęcamy do zapoznania się z nową polityką prywatności i polityką cookies Fundacji Szkoła na widelcu.
Zamknij