Shot imbirowy

Array ( [ID] => 3774 [id] => 3774 [title] => shot imbirowy 2 [filename] => shot-imbirowy-2.pdf [url] => https://www.szkolanawidelcu.pl/wp-content/uploads/shot-imbirowy-2.pdf [alt] => [author] => 5 [description] => [caption] => [name] => shot-imbirowy-2-2 [date] => 2020-01-03 12:34:46 [modified] => 2020-01-03 12:34:46 [mime_type] => application/pdf [type] => application [icon] => https://www.szkolanawidelcu.pl/wp-includes/images/media/document.png )




4 porcje

 

Składniki

30g kurkumy

50g imbiru

2 szt cytryny

2 łyżeczki miodu

 

Sposób przygotowania

Cytrynę obieramy ze skórki i białej błonki. Korzenie imbiru i kurkumy bez obierania wrzucamy do wyciskarki wolnoobrotowej. Dodajemy obraną cytrynę. Tak przygotowany sok dosładzamy odrobiną miodu. Pijemy codziennie po 30 ml mikstury.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

POBIERZ

newsletter grzegorz lapanowski

Newsletter

Szkoła na widelcu

Zapisz się do naszego newslettera. Bądź na bieżąco i otrzymuj powiadomienia o naszych projektach, szkoleniach i najnowszych przepisach.

Z dniem 25 maja 2018 r. rozpoczyna obowiązywanie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (określane popularnie jako "RODO"). RODO obowiązywać będzie w identycznym zakresie we wszystkich krajach Unii Europejskiej, a więc także w Polsce. W celu poprawienia jakości usług korzystamy z plików cookies. Możesz w każdej chwili zmienić ustawienia prywatności w przeglądarce. Zachęcamy do zapoznania się z nową polityką prywatności i polityką cookies Fundacji Szkoła na widelcu.
Zamknij