Wiosenny koktajl





Zielony koktajl (2 porcje)

Składniki:

  • 1 garść jarmużu
  • 1 banan
  • ½ szklanki soku jabłkowego
  • ½ szklanki wody
  • ½ awokado
  • 1 cytryna

Sposób przygotowania:

Z cytryny wyciskamy sok, banana myjemy i obieramy, awokado myjemy, przekrawamy wzdłuż na pół i ruchem twista je otwieramy. Pestkę wyciągamy nabijając ją na ostry nóż. Łyżką wyciągamy miąższ. Jarmuż, banana, sok jabłkowy, wodę, wyciśnięty sok i wydrążone awokado blendujemy na gładki koktajl.

newsletter grzegorz lapanowski

Newsletter

Szkoła na widelcu

Zapisz się do naszego newslettera. Bądź na bieżąco i otrzymuj powiadomienia o naszych projektach, szkoleniach i najnowszych przepisach.

Z dniem 25 maja 2018 r. rozpoczyna obowiązywanie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (określane popularnie jako "RODO"). RODO obowiązywać będzie w identycznym zakresie we wszystkich krajach Unii Europejskiej, a więc także w Polsce. W celu poprawienia jakości usług korzystamy z plików cookies. Możesz w każdej chwili zmienić ustawienia prywatności w przeglądarce. Zachęcamy do zapoznania się z nową polityką prywatności i polityką cookies Fundacji Szkoła na widelcu.
Zamknij