Wiosenny koktajl z sałatą masłową





Składniki:

(2 porcje)

  • 1 jabłko
  • 1 banan
  • 1/4 główki sałaty masłowej
  • 1/4 dużego ananasa, lub 1/2 małego
  • 1 szklanka wody
Sposób przygotowania:

Warzywa i owoce myjemy. Banan obieramy, jabłko razem ze skórką kroimy na mniejsze części, ananasa obieramy. Składniki umieszczamy w kielichu blendera i wszystko dokładnie miksujemy
Jeśli używamy blendera bez kielicha próżniowego warto wypić koktajl od razu, ponieważ traci on swój piękny zielony kolor.

 

 

 

 

newsletter grzegorz lapanowski

Newsletter

Szkoła na widelcu

Zapisz się do naszego newslettera. Bądź na bieżąco i otrzymuj powiadomienia o naszych projektach, szkoleniach i najnowszych przepisach.

Z dniem 25 maja 2018 r. rozpoczyna obowiązywanie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (określane popularnie jako "RODO"). RODO obowiązywać będzie w identycznym zakresie we wszystkich krajach Unii Europejskiej, a więc także w Polsce. W celu poprawienia jakości usług korzystamy z plików cookies. Możesz w każdej chwili zmienić ustawienia prywatności w przeglądarce. Zachęcamy do zapoznania się z nową polityką prywatności i polityką cookies Fundacji Szkoła na widelcu.
Zamknij