Warsztaty kulinarne „Be a Wege Chef”



11 czerwca na zaproszenie studentów Warszawskiego Uniwersytetu Medycznego należących do organizacji EMSA (European Medical Students' Association) przeprowadziłyśmy warsztaty kulinarne w ramach projektu EMSA Meet The Dietitian, którego celem jest edukacja w zakresie zasad prawidłowego sposobu odżywiania.

Spotkanie odbyło się pod hasłem: Be a Wege Chef- nie mogło nas tam zabraknąć- tego typu działania są nam szczególnie bliskie

W warsztatach tych uczestniczyli studenci medycyny oraz dietetyki.
Było to niezwykle inspirujące doświadczenie. Wspólnie przygotowaliśmy, między innymi:

Było kolorowo, sezonowo, no i oczywiście przepysznie.
Dziękujemy za zaproszenie. Życzymy powodzenia w dalszych działaniach oraz cieszymy się, że nie jesteśmy sami w dążeniu do tego, by ludzie dobrze jedli ☺

Jeżeli macie ochotę przygotować którąś z potraw, wszystkie przepisy dostępne są na naszej stronie, w zakładce „Przepisy”, lub po kliknięciu na nazwę danego dnia 😉

newsletter grzegorz lapanowski

Newsletter

Szkoła na widelcu

Zapisz się do naszego newslettera. Bądź na bieżąco i otrzymuj powiadomienia o naszych projektach, szkoleniach i najnowszych przepisach.

Z dniem 25 maja 2018 r. rozpoczyna obowiązywanie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (określane popularnie jako "RODO"). RODO obowiązywać będzie w identycznym zakresie we wszystkich krajach Unii Europejskiej, a więc także w Polsce. W celu poprawienia jakości usług korzystamy z plików cookies. Możesz w każdej chwili zmienić ustawienia prywatności w przeglądarce. Zachęcamy do zapoznania się z nową polityką prywatności i polityką cookies Fundacji Szkoła na widelcu.
Zamknij